3 razlogi zakaj se je dobro parfumirati tudi, ko smo doma!

Parfumi so izjemno intimna stvar saj nas spremljajo ves dan. Ponujamo 3 izjemne razloge, zakaj uporabljati parfume tudi v času, ko smo doma. Nimamo znanstvenih dokazov, da deluje, toda izkušnje in mnenja zvestih strank nam pravijo: resnica je na naši strani!

Spremembe okoli nas

 

Naši prazniki so se obrnili na glavo. In na žalost tokrat ne gre le za malo spremembo ampak za popolno spremembo pravil igre. Nekateri delajo na daljavo, nekateri so žal ostali brez službe, vsi pa imamo neprijeten spekter nadaljnjih sprememb.

Bojimo se, izgubljeni smo in se dolgočasimo že ob pomisleku, da bi bili nenehno doma. Ta koktajl čustev vpliva na naše počutje in odnose z bližnjimi. Kako naj se s tem spopademo? Najbolje, če nastavimo nov ritem dneva, nove rituale!

Nov čas – novi rituali

 

Rituali, torej ponavljajoče se dejavnosti, organizirajo naš dan, nam omogočajo nadzor nad svojim časom in dajejo občutek varnosti. V preteklosti je bilo naše življenje v ritmu delo-dom-delo. Zdaj moramo pripraviti nov ritem! Pripravili smo nekaj odličnih nasvetov za vas!

Dopoldan

Nastavite čas zbujanja. Če delate na daljavo, se morda pozneje zbujate kot običajno, saj ne potrebujete časa, da pridete na svoje delovno mesto.  Pripravite si in pojejte dober zajtrk – kava ali čaj vam bo dala požirek pozitivne energije. Polni jutranje energije in moči začnite svoje dnevne naloge. 

Umijte se, oblecite se. Ni nujno, da gre za “delovno” opravo, morda pa je vseeno vredno poseči po čem bolj elegantnem kot trenirka. Če ste ženska, si lahko nadenete lahka ličila, to vas bo razveselilo.

Ne glede na spol posezite po parfumih tudi, ko ste doma in:

 1. uživajte v njihovi dišavi, 
 2. počutite se bolj privlačne,
 3. obnašajte se, kot da čakate na sestanek s prijatelji ali poslovnimi partnerji in pozitivno usmerite svojo domišlijo. 

Poskrbite, da delovni čas razporedite tako, da si privoščite odmore samo za vas. Kratek odmor za kavo, piškot, morda kratek obisk na družbenih omrežjih? Izberite tisto, kar vam prinaša zadovoljstvo!

Popoldan

Če ste po opravljenih delovnih nalogah ugotovili, da imate več časa kot ponavadi, se zaposlite. Najboljša popoldanska zaposlitev je tista, ki išče pozornost in daje zadovoljstvo – vse vrste ročnega dela (primer.: skrb za vrt) se bodo odlično obnesle. Končani projekt je kot takojšnja nagrada – zelo koristen! Gledanje serij na žalost ni tako močno, je pa tudi dobra zabava.

 

Zvečer

Zvečer pojdite spat, kot da bi bil delavnik – ne prepozno. Naspite se! Držite se zastavljenega ritma dneva in naslednji dan se boste počutili mirnejši! Bodite prijazni do sebe, če se črnih misli ne morete znebiti, jim namenite čas, na primer pol ure na dan. Vendar tega ne delajte tik pred spanjem! Svoje skrbi odložite za dogovorjeni čas!

Vesele praznike

Spomnimo se, da je čas praznovanja za nas čas veselja. Ne odrekajte se veselega obdarovanja, praznične peke ali okraševanje doma.

Podarimo svojim najdražjim nekaj majhnih daril. Naši parfumi bodo tukaj popolni. Cenovno ugodne in omamne dišave bodo razveselile vašega partnerja, sorodnike pa tudi otroke. Naročite jih lahko v spletni trgovini Parfumika.com z dostavo na dom.

Parfum kot pogosto iskano praznično darilo

Dišeče darilo za praznike je odlična ideja. Parfum popolnoma ustreza prazničnem vzdušju in uvaja lep element razkošja. Kakšno darilo pa bi morali izbrati?

Za predloge in svetovanje o dišavah smo pripravili katalog parfumov, ki vam pomaga pri izbiri parfumov. V katalogu se nahaja seznam vseh parfumov, ki jih ponujamo ter ožji izbor najbolj iskanih parfumov glede na skupine dišav (sveže, nežno sladke in sladke dišave). Katalog je lahko vaš popolnoma brezplačno s klikom tukaj: ŽELIM KATALOG

V katalogu se nahaja tudi KODA za popust, ki jo lahko unovčite le na blagajni spletne trgovine Parfumika.com! 🙂

Želimo vam zdravo, uspešno in dišeče novo leto 2021!

Dodaj odgovor

0
  0
  Košarica
  Košarica je prazna.V trgovino
   Izračun Ladijski Promet
   Vnesite kodo za popust
   Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.