POSTANI PARTNER PARFUMIKA.COM

Postanite partner in prodajalec izdelkov Parfumika.com in zaslužite delež od vsake prodaje. 

Partnersko sodelovanje

V kolikor imate svoj blog, spletno stran, profil na družbenem omrežju (Instagram, Facebook, Tik Tok ali drugje) ali pa svojo fizično trgovino je to zagotovo priložnost za vas. Zaslužite s prodajo parfumov tako, da vam pri tem ni potrebno imeti izdelka fizično v rokah. Vi prodajate, mi poskrbimo za ostalo. 

Postani partner

KAKO POTEKA?

Da bi postali član partnerskega programa izpolnite obrazec za registracijo. Po včlanitvi boste prejeli potrdilo o oddaji vaše zahteve. Osebje pri Parfumika.com bodo zahtevek pregledali in vam sporočili o morebitnem sodelovanju. Vsak član prejme unikatno kodo za popust ter unikatno spletno povezavo.

 • Koda za popust omogoča vašim strankam popust pri nakupu, vam pa provizijo od prodaje. Vsaka koda za popust je sledljiva, kar pomeni, da je vsakič zabeleženo ko stranka opravi nakup z uporabo te kode za popust. Od seštevka vseh nakupov opravljenih z vašo kodo za popust prejmete zasluženo provizijo oz. vaše plačilo.
 • Unikatna spletna povezava omogoča vašim strankam sledenje in zabeleži vsako prodajo opravljeno preko te unikatne povezave. Od seštevka vseh nakupov opravljenih preko unikatne povezave prejmete zasluženo provizijo oz. vaše plačilo. Unikatno spletno povezavo uporabite na svojih družabnih omrežjih, blogu ali spletni strani. Preusmerite svoje uporabnike na našo stran in zaslužite od vsakega oddanega naročila, ki ga bodo oddali vaši uporabniki/stranke. 

Prihodek, ki je ustvarjen preko vaših kod za popust in unikatnih spletnih povezav bo prikazan v nadzorni plošči znotraj vašega uporabniškega računa. Imeli boste tudi pregled nad vašim zaslužkom oz. prejeto provizijo ter pregled nad izplačanimi in neplačanimi provizijami. Vse na enem mestu. 

Registrirajte se zdaj.

Prejmite svojo unikatno kodo za popust ter unikatno spletno povezavo

Ob registraciji prejmete unikatno spletno povezavo ter kodo za popust, ki je namenjena vašim strankam. Vi pa boste od vsake prodaje, ki se bo zgodila preko te kode za popust, prejeli provizijo oz. zaslužek. 

REGISTRIRAJ SE ZDAJ

Od vsake prodaje, ki se bo zgodila zaradi vas in vaših uporabnikov, ki ste jih preusmerili na našo spletno trgovino, boste prejeli provizijo. Provizija od prodaje je sledljiva v nadzorni plošči znotraj uporabniškega računa.

Zaslužite provizijo

Brezplačno boste prejeli 2 parfuma

Spletni kreativci, ki imate svoj blog, družbena omrežja z veliko sledilci ali spletne strani z veliko obiski boste prejeli 2 parfuma brezplačno v zameno za objavo, fotografije ali kakršno koli vrsto promocije. Seveda pa od vsake prodaje prejmete provizijo.

REGISTRIRAJ SE ZDAJ

VČLANITE SE V PARTNERSKI PROGRAM IN ZASLUŽITE S PRODAJO PARFUMOV TUDI VI

včlani se zdaj
0
  0
  Košarica
  Košarica je prazna.V trgovino
   Izračun Ladijski Promet
   Vnesite kodo za popust
   Na Voljo Kuponi
   parfumika10 Pridobite 10% popusta
   Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.