V stekleničkah ni samo 20ml, ampak …

Economic parfumi so ustekleničeni in pripravljeni že v proizvodnji. Torej ne gre za točene parfume in količine parfuma v posamezni embalaži žal ne morete izbirati ali spreminjati.

Vsaka steklenička vsebuje vsaj 20 ml. Tako tudi piše na sami steklenički.

Ampak…

V vsaki steklenički je pravzaprav 24 ml. Zakaj je tako? Economic parfumi so sestavljeni iz 20 % parfumskega olja in 80 % etil alkohola. Alkohol pri sobni temperaturi skozi čas izhlapeva in posledično vsebina parfuma izginja. To je lastnost samega alkohola.

Vendar brez skrbi. V 3 letih kolikor je tudi rok trajanja samega parfuma ne bo izhlapelo več kot 4 ml vsebine, kar pomeni, da bo obljubljena vsebina vedno ostala v steklenički. To pravzaprav uporabljajo tudi ostale proizvodnje parfumov, saj želijo zagotoviti strankam obljubljeno količino tudi v času uporabe. Da bo kakovost parfuma vedno na najvišjem nivoju si preberite članek o tem, kako vzdrževati in ravnati s stekleničko pri uporabi in po uporabi.

Stranke pravijo, da z normalno in redno uporabo lahko 20 ml parfuma uporabljate kar 3 mesece ali več.

Blagovna znamka Economic proizvaja 20 ml stekleničke, vsekakor pa, v kolikor želite več za vas omogočamo količinske popuste in brezplačno poštnino. Več o ponudbi tukaj.

Dodaj odgovor

0
  0
  Košarica
  Košarica je prazna.V trgovino
   Izračun Ladijski Promet
   Vnesite kodo za popust
   Na Voljo Kuponi
   parfumika10 Pridobite 10% popusta
   Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.