Reklamacije omogočamo

Prvo pravilo pri nas velja, da omogočimo vse, da bo kupec zadovoljen. Iz tega izhajamo in smo vam pripravili sledeče odlične pogoje in izkušnjo nakupovanja pri nas…

Najbolj pogosti primeri reklamacij so, ko stranka izbere napačen parfum, ki ni po njenem okusu. Na primer: Stranka obožuje sveže in citrusne dišave, nato se odloči in kupi orientalsko sladke dišave. V takšnih primerih je najbolj pogosto, da stranka ni popolnoma zadovoljna z nakupom, zaradi napačne izbire dišave.

(1) Če ste tik pred nakupom Economic parfumov, vendar še niste prepričani, katera dišava vam bo ustrezala, si prosim prenesite naš KATALOG DIŠAV PARFUMIKA, ki vam bo pri izbiri dišav neizmerno pomagal. Prenesite si ga s klikom tukaj.

(2) Ko preverite katalog, vam predlagamo, da preverite še opise vsakega želenega izdelka. Opis izdelka se nahaja na vsaki strani izdelka znotraj trgovine parfumov.

(3) V kolikor še vedno niste prepričani, katera dišava bo prava za vas, se obrnite na nas in pomagali vam bomo izbrati pravo izbiro. To lahko storite: – S klicem na 068 637 525 – S sporočilom na našo FB stran – S sporočilom na naš Email

(4) Priporočamo vam še branje našega bloga. Tako je, tudi tam lahko najdete veliko zanimivih predlogov za vas ali za darilo komur koli.

Katere parfume sicer uporabljate? Napišite komentar spodaj…

Dodaj odgovor

0
  0
  Košarica
  Košarica je prazna.V trgovino
   Izračun Ladijski Promet
   Vnesite kodo za popust
   Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.