24h super obstojnost

Kaj pravzaprav vpliva, da so Economic parfumi tako dolgo obstojni?

 

KAKOVOSTNO PARFUMSKO OLJE

Economic parfumi vsebujejo kar 20 % parfumskega olja, ki je sestavljeno le iz izbranih in kakovostnih sestavin. Vsekakor 20 % parfumskega olja je zelo visoka koncentracija, ki omogoča daljši obstoj vonja na koži in oblačilih. Poleg visoke koncantiranosti (20 %) pa na dolgo obstojnost vplivajo tudi kakovostne sestavine, ki so po EU merilih ocenjene z A+. Lastnosti parfumskega olja Economic parfumov so:

 • Vsebuje izbrane in kakovostne sestavine.
 • Ni testirano na živalih.
 • Ne vsebuje živalskih sestavin.
 • Vsebuje 20 % kakovstnega parfumskega olja ostalo je prečiščen etilni alkohol, ki danes sestavlja skoraj vsak parfum. Prav tako je etilni alkohol edina najbolj primerna sestavina, ki se meša z oljem. 
 • Ne vsebuje alergenov in
 • je skrbno prijazno za najbolj občutljivo kožo.

PRAVILNO VZDRŽEVANJE PARFUMA

V kolikor se boste držali teh nasvetov, bodo vaši Economic parfumi zagotovo ohranili kakovost in obstojnost zelo dolgo obdobje. 

Kako pravilno vzdrževati  parfume in odišavljene tekočine?

Da bo vsebina parfuma v stekleničkah čim dlje kakovostna kot pri odprtju embalaže vam svetujemo sledeče nasvete:

 • SVETLOBA! Preprečite stik parfumov s sončnimi žarki. UV svetloba ter vroči sončni žarki lahko povzročijo škodo v sestavi, lahko pride do kontaminacije (odstopanje sestavin med seboj) ali do pokvarljivosti sestavin, kar bi povzročilo spremembo vonja samega parfuma. NASVET: Nujno parfume shranjujte v temnem prostoru nedostopno sončni svetlobi.
 • SPREMEMBA TEMPERATURE! V kolikor ste se odločili, da stekleničko parfuma vzamete s seboj na plažo, kjer je povprečna dnevna temperatura +35°C nato pa je parfum v večernih urah izpostavljen klimatizirani sobni temperaturi +23°C, vam zagotavljamo, da v takšnem primeru parfum ne bo dolgo ohranil svoje kakovosti, saj takšno ravnanje škodi sestavinam parfuma. NASVET:V kolikor želite ohraniti kakovost vonja in sestavine parfuma čim dlje, vam svetujemo, da stekleničko ne izpostavljate velikim spremembam temperature. Priporočljivo je, da je parfum izpostavljen zmerni hladnejši sobni temperaturi med 20 in 23°C celotno obdobje uporabe.
 • TRESENJE STEKLENIČKE! Tudi tresenje vsebine v steklenički lahko povzroči hitrejšo pokvarljivost sestavin in poslabša kakovost vonja. V primerih kot je vožnja s kolesom, tek, nepazljivo ravnanje s stekleničko ali drugi razlogi lahko povzročijo tresenje vsebine. NASVET: Stekleničko držite v čim bolj umirnjenem okolju, ne nosite jo s seboj na športne aktivnosti in z njo ravnajte čim bolj skrbno. 

V kolikor se boste držali 3 odličnih nasvetov vam zagotavljamo, da bodo vaši Economic parfumi obdržali enako kakovost vonja celotno obdobje roka trajanja (torej do 3-eh let).

Dodaj odgovor

0
  0
  Košarica
  Košarica je prazna.V trgovino
   Izračun Ladijski Promet
   Vnesite kodo za popust
   Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.